Buddysysteem

Buddysysteem

SGS heeft in samenwerking met de internationale vereniging BuddyGoDutch, een buddy programma aan de Faculteit Sociale Wetenschappen. Dit houdt in dat internationale studenten en Nederlandse studenten van de FSW gekoppeld worden op basis van hun interesses en tijdsbesteding. Het streven is om 1 op 1 gekoppeld te worden, zodat buddy’s op eenpersoonlijke wijze kennis kunnen maken met elkaars cultuur. Gedurende het jaar zullen SGS en Buddy Go Dutch leuke en ontspannende activiteiten organiseren voor de buddy’s. Zo zijn we in semester 1 naar de kerstmarkt in Valkenburg geweest en vorig collegejaar naar de kerstmarkt in Keulen en de grotten in Valkenburg en Maastricht. En jij kan buddy worden!

Buddy worden, is een goede manier om internationale vrienden te maken en je netwerk uit te breiden, maar ook om een nieuwe taal te leren of je talenkennis te verbreden. Je kan elk semester buddy worden, waardoor je de mogelijkheid hebt om een half jaar of een jaar buddy te worden. Als buddy is het de bedoeling dat je regelmatig met elkaar afspreekt. Denk hierbij aan iets laagdrempeligs, zoals samen eten of uitgaan, maar je kan ook met je buddy Utrecht of Nederland verkennen of zelfs een weekendje weg naar het buitenland, waardoor je op plekken komt waar je zelf normaal niet zou komen! Kortom, je krijgt de kans om je studententijd meer internationale diepgang te geven en nieuwe vrienden te maken!

 

Matching evenement

Het matching evenement zal op maandag 12 februari vanaf 18 uur plaatsvinden in de Evenementenruimte van het Langeveld gebouw. Tijdens dit evenement zul je internationale studenten van de FSW leren kennen door middel van ‘speeddaten’ in verschillende rondes. Hier krijg je de mogelijkheid om op basis van jouw interesses een match te vormen met een internationale student.

 

Aanmelden

Het inschrijfformulier kun je hier vinden. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je mailen naar poco1@sgsutrecht.nl, bestuur@sgsutrecht.nl of naar de SGS-kamer komen (Langeveld E1.46)!

Je kan je ook aanmelden voor het buddy systeem van de Master ‘Health and Organizational Psychology’, door op deze link te klikken!