Buddysysteem

SGS heeft in samenwerking met de ervaringsexperts van BuddyGoDutch, een buddyprogramma aan de Faculteit Sociale Wetenschappen. Dit betekent dat internationale studenten en Nederlandse studenten van de FSW gekoppeld worden, zodat ze op persoonlijke wijze kennis kunnen maken met elkaars cultuur. Gedurende het jaar gaan SGS en Buddy Go Dutch leuke, (ont)spannende en leerzame activiteiten organiseren voor de buddy’s. En jij kan buddy worden!

Buddy worden is een goede manier om internationale vrienden te maken en je netwerk uit te breiden, maar ook om een nieuwe taal te leren of je talenkennis te verbreden. Daarnaast kun je je buddy wegwijs te maken in Utrecht en/of Nederland, waardoor je op plekken komt waar je zelf normaal niet zou komen. Zo zijn we afgelopen collegejaar naar de Kerstmarkt in Keulen geweest en naar de grotten in Valkenburg en Maastricht. Kortom, je krijgt de kans om je studententijd meer internationale diepgang te geven en nieuwe vrienden te maken.

 

Aanmelden

Het inschrijfformulier kun je hier vinden.  Mocht je nog vragen hebben kun je mailen naar poco1@sgsutrecht.nlbestuur@sgsutrecht.nl of naar de SGS-kamer komen (Langeveld E1.46).