Vereniging

Wat is SGS?

SGS is een faculteitsvereniging en lid worden is helemaal gratis! Bij SGS is iedereen, die aan de faculteit Sociale Wetenschappen studeert, welkom. Een ideale manier dus om studenten van andere studies te ontmoeten! SGS is jouw huiskamer op de universiteit waar je altijd terecht kunt voor een leuk gesprek of goede muziek!

 

Wat doet SGS?

Een uitwisseling met een buitenlandse universiteit, een carrièrediner, een liftwedstrijd, een sportdag, veel leuke feestjes en nog veel meer! Klinkt dit je goed in de oren? Dan ben je bij SGS aan het juiste adres. Je kunt deze activiteiten ook zelf organiseren door samen met andere studenten in een commissie te gaan. Tijdens de markt kun je je inschrijven voor een commissie en natuurlijk al je vragen stellen. Ook kun je altijd langskomen op onze kamer (Langeveldgebouw, E1.46) om tussen het studeren door even te relaxen en te genieten van een gratis kopje koffie of thee.

 

Wie regelt dat dan?

Elk jaar besturen 6 studenten SGS. Zij zetten zich in om commissies te coördineren, de SGS-kamer gezellig te maken en ervoor te zorgen dat jij je thuisvoelt bij SGS. Op de markt kun je alvast kennismaken met Meta, Lisette, Naomi, Marissa, Manon en Elsemiek.