SGS

Vacaturepagina

Beschikbare vacatures


Vacature schrijfcoach - Skills Lab

Word jij de nieuwe schrijfcoach op het Skills Lab? We zijn op zoek naar 2-3 Ba/Ma-studenten van de UU van verschillende opleidingen die schrijfcoach willen worden. Ca. 1 dag per week beschikbaar voor minimaal 1 jaar. Deadline voor sollicitaties: 13 augustus 2017, bekijk de vacature.


Geef Engelse les op een basisschool in Colombia! AIESEC

 

 

 

 

Geef via AIESEC Engelse les op een basisschool in Colombia!
Het gaat om een betaalde stage en AIESEC helpt je ook met het zoeken naar een woonruimte etc.

Kijk op deze link voor meer informatie over de stage en geef je vóór 29 juni op!


Enthousiaste en communicatieve studenten gezocht voor leuke bijbaan bij de UU!

Lijkt het je leuk om aanstaande studenten te informeren wat onze universiteit te bieden heeft en om algemene informatie te verstrekken (per telefoon, e-mail, Facebook en WhatsApp)?
De Informatielijn/Studievoorlichting van de Universiteit Utrecht is op zoek naar enthousiaste eerste- of tweedejaars studenten die flexibel inzetbaarzijn, servicegericht en communicatief vaardig. Goede kennis van Nederlands en Engels is vereist, zowel mondeling als schriftelijk.
Bij voorkeur ben je twee jaar beschikbaar voor deze functie.

Heb je interesse in deze bijbaan stuur dan zo spoedig mogelijk een mailtje waarin je iets over jezelf vertelt, je motivatie plus je CV naar Bregina Omvlee, e-mail: b.omvlee@uu.nl


Cross your borders - Zoek jij een actieve en uitdagende jongerenstage?

WAT IS CROSS YOUR BORDERS?

Stichting Cross Your Borders is een dynarnische jongerenorganisatie die rneerdaagse, interactieve onderwijsprojecten over rnondiale vraagstukken organiseert op meer dan 250 middelbare scholen in heel Nederland. We bieden vier projecten aan: Cross Your Borders (havo/vwo), Globaland (vrnbo), Breaking News (mbo/havo/vwo) en Company Funf air (vmbo/havo/vwo). Ons doel is om leerlingen bewust te maken van mondiale onrechtvaardigheid en ze enthousiast te maken om hiertegen in actie te komen.

 

STAGETAKEN UNIVERSITAIR STUDENT

Cross Your Borders reist langs scholen in heel Nederland. Op elke school nernen wij het lesprogramma enkele dagen over. Als stagiair(e) maak je deel uit van een enthousiast team dat projecten op school uitvoert en de leerlingen begeleidt. Daarnaast ben je een volwaardig teamlid binnen onze professionele organisatie.

Je taken bestaan onder andere uit:

 • Voorlichting geven aan jongeren over mondiale problemen en Ook het aandeel van Nederland staat hierin centraal.
 • Aansturen, coachen, adviseren, motiveren en begeleiden van leerlingen en
 • Coachen en begeleiden van (nieuwe) mede-stagiaires.
 • De mogelijkheid tot het assisteren van de projectcoordinator en eventueel het coordineren van een eigen
 • Ontwikkelen en uitvoeren van educatieve opdrachten, (culturele) workshops en
 • Het werken binnen een van de teams op ons kantoor in Denk hierbij bijvoorbeeld aan het werven van nieuwe vrijwilligers en stagiaires, het ontwikkelen van nieuw lesmateriaal. binnen het inhoudsteam werken aan de inhoudelijke invulling van de onderwijsprojecten en het ontwikkelen en uitvoeren van mediacampagnes .
 • De mogelijkheid om een onderzoek te doen of te werken aan een stageopdracht op academisch

 

WAAROM IS DE STAGE INTERESSANT?

Bij Cross Your Borders sta je niet aan de zijlijn want je bent een belangrijk onderdeel van een gezellig en jong team. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om in overleg je eigen taken te bepalen. Zo doe je relevante werkervaring op en kun je werken aan verschillende leerdoelen en competenties.

 • Je krijgt de kans je theoretische kennis te gebruiken om jongeren meer te leren over Je leert complexe informatie z6 te vertalen dat leerlingen op allerlei niveaus het begrijpen.
 • Er is veel diversiteit in de Zo werk je de ene dag op kantoor aan het verbeteren van onderwijsmateriaal en geef je de andere dag Jes op een vmbo- school in een dorp, voer je discussies met vwo- leerlingen uit de stad of begeleid je nieuwe vrijwilligers op project.
 • Je werkt binnen een professionele organisatie waar weinig hierarchie is en waar je samenwerkt met leeftijdsgenoten uit verschillende Hierdoor hangt er niet alleen een informele sfeer maar is er ook ruimte om ideeen uit te wisselen.
 • Het is ontzettend Zowel tijdens de projecten als op kantoor krijg je veel feedback en begeleiding. Omdat je veel voor de klas staat, leer je veer groepen spreken en bied je individuele begeleiding aan leerlingen. Ook krijg je veel verantwoordelijkheden en leer je hoe je samenwerkt en communiceert met diverse doelgroepen en professionals.

 

STAGEPERIODE

Minimaal 1dag per week gedurende een periode van minimaal 3 maanden. De stage kan op elk moment van het jaar starten en de stageduur kan in overleg worden bepaald.

 

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

We zoeken enthousiaste en initiatiefrijke stagiaires met een flexibele instelling. We werken immers door heel Nederland, waardoor je vroeg op meet en wat later thuis bent. Je moet het leuk vinden om met jongeren te werken en hen voor te lichten over de maatschappij en de wereld. Voorkennis over de thema's en onderwerpen is niet vereist.

 

WIL JE MEER WETEN?

Neem dan snel contact op via stages@crossyourborders.nl of 06-43776363.

Check ook: www.crossyourborders.nl.

 

 

Stichting Cross Your Borders Winkelsteegseweg 146

6534 AR Nijmegen

info@crossyourborders.nl www.crossyourborders.nl T 06 45468741

 

KvK: 09144752

BTW: NL813742250.B01

IBAN: NL 10 RAB0 0127964215


Werkervaringsplek bij het COTAPP project - RadboudUMC

Op zoek naar relevante werkervaring?

Solliciteer voor een werkervaringsplek bij het COTAPP project en leer testen afnemen bij kinderen (met een laag intelligentieniveau) van 5-13 jaar!

Voor een groot normeringsonderzoek van een nieuwe neuropsychologische test (de COTAPP) zijn wij op zoek naar studenten Pedagogische Wetenschappen of Psychologie of net afgestudeerd psychologen/orthopedagogen.

De COTAPP is een recent ontwikkelde test die bestaat uit een aantal computertaken van totaal een half uur. Doel van deze test is om de cognitieve vaardigheden te meten die sterk samenhangen met ADHD symptomen. Voor het onderzoek willen we de test afnemen bij 1200 kinderen uit heel Nederland. Er zijn nu al 700 testen afgenomen.

 

Wat verwachten wij van de studenten/net afgestudeerden?

 • Nauwkeurige afnames van de testen de verkorte WISC-III en COTAPP bij kinderen van 5 tot 13 jaar, ook bij moeilijk lerende kinderen
 • Zelfstandig kunnen werken
 • Een beschikbaarheid van 12 tot 16 uur per week tot minimaal het einde van het studiejaar (juli 2017)
 • Zelfstandig plannen en organiseren van de werving en dataverzameling
  • Je kunt hierbij, in overleg met de partijen die deelnemen aan het onderzoek, zelf je dagen indelen en plannen. Meestal komt dit neer op één testdag bij een school en één (halve) dag thuiswerken om alles goed voor te bereiden en te verwerken.

 

Wat kunnen de studenten/net afgestudeerden verwachten van ons? 

 • Training in het afnemen van de meest gebruikte intelligentietest: de WISC
 • Gedegen training in het afnemen van de COTAPP
 • Werkervaring in psychodiagnostisch onderzoek met kinderen (5-13 jr), onder andere kinderen met een laag niveau
 • Oefening in het schrijven van observatieverslagen
 • Werkervaring in contact met scholen, leerkrachten en ouders
 • Een cadeaubon van €10,- per getest kind (als de data compleet is)

Meer informatie of interesse?

Kijk op www.cotapp.nl, bel 06-52753033 of stuur een e-mail (evt. met een motivatiebrief en cv) naar annemieke.brinkman@radboudumc.nl.

 


Bijbaan Webcare Medewerker

bijbaan-webcaremdw-utrechtBen je social media minded en op zoek naar een tijdelijke flexibele (bij)baan? Ga dan via SUSA studenten uitzendbureau aan de slag als Webcare Medewerker bij een grote zorgverzekeraar in Utrecht en verdien €11,49 per uur! Meer weten? https://goo.gl/gPXWTY


Flexwerk bij WisMon

Bij WisMon is een ondersteunend onderwijsinstituut voor bèta vakken. Met negen jaar ervaring en enthousiasme hebben ze geleerd dat exacte vakken, met de juiste hulp, voor iedereen begrijpelijk én leuk kunnen worden. Die hulp bieden zij.

Van flyeren op open dagen, administratieve klussen, gegevens bij elkaar zoeken, telefonische enquêtes afnemen of boekenpakketten klaarzetten.Omdat de werkzaamheden zo gevarieerd zijn, zit er altijd wel iets tussen dat bij jou aansluit. Je hoeft hiervoor geen bèta te zijn, we zijn op zoek naar studenten met verschillende achtergronden.

Voor meer informatie bekijk de website.


Buddy Go Dutch

Get in touch, BuddyGoDutch!

BuddyGoDutch is een jonge non-profit organisatie in Utrecht die is opgericht door en voor studenten. Ons doel is om internationale studenten beter te laten integreren, en om Nederlandse studenten kennis te laten maken met studenten uit een andere cultuur. Om dit te bereiken koppelen we internationale studenten een op een aan een Utrechtse student gedurende een semester. Op deze manier leren de buddy’s de cultuur van de ander en elkaar goed kennen. BuddyGoDutch organiseert het hele jaar door activiteiten voor buddy’s. We hebben om de week een borrel, en organiseren elke maand een activiteit, zoals nacht kanoën of schaatsen! Wil je ons beter leren kennen, of lijkt het je leuk om buddy te worden? Kom een keer langs op een borrel (voor meer informatie over events kan je onze facebookpagina bekijken) of bezoek ons op www.buddygodutch.nl. De inschrijvingen voor het komende semester zijn nu geopend! Je kunt ons ook altijd mailen op info@buddygodutch.nl

Tot volgend semester!

BuddyGoDutch Board 2015-2016


Stageplaza

Het doel van een stage is voornamelijk om jou kennis te laten maken met het werken binnen een
organisatie. Waar ga je stage lopen? Blijf je in Nederland of kies je voor een stage in het buitenland?
Bij het zoeken van een stage moet je een CV opstellen, motivatiebrief schrijven en ga je op
sollicitatiegesprek.

Stage zoeken

Vergroot je kans op een stage door op tijd te beginnen met zoeken en solliciteer op meerdere
vacatures tegelijk. Een stage zoeken kan op verschillende manieren:

 • Bekende bedrijven waar je graag stage zou willen lopen kun je direct benaderen. Hou er rekening mee dat bekende bedrijven vaak veel sollicitaties binnenkrijgen.
 • Kijk op stagevacaturesites zoals Stageplaza.nl. Kijk hier voor een overzicht van Wetenschapstage of stages in Utrecht.
 • Tot slot kun je ook nog zoeken via sociale media. Bekijk bedrijfspagina’s op Facebook, LinkedIn of zoek op Twitter.

Bijbaan bij Triodos Bank (€10,89 p.u.)

Studenten gezocht voor een flexibele en goedbetaalde bijbaan bij Triodos Bank in Utrecht. In een studententeam ga je aan de slag als Klantenservice Medewerker, waarbij je klanten helpt met vragen over diverse bankzaken. Je bent dus goed op de hoogte wat er speelt in het bankwezen en je pikt dingen snel op.

Waarom deze bijbaan?

 • Werken bij een topbedrijf; goed voor je cv
 • Goed uurloon van €10,89 bruto per uur
 • Wekelijks uitbetaald krijgen
 • Flexibele werktijden; bepaal iedere week zelf je uren
 • Samenwerken met andere studenten

Interesse? Klik hier voor meer informatie.