SGS

Vacaturepagina

Beschikbare vacatures

Uw vacature op onze vacaturepagina? dan kunt u mailen naar extern@sgsutrecht.nlVacature SpelenderGrijs

Ben jij een student en heb jij een talent zoals: muziek maken, zingen, dansen, presenteren, workshops geven of nog iets heel anders? Én vind je het leuk om ouderen een happy hour te bezorgen?
SpelenderGrijs brengt deze twee doelgroepen bij elkaar en zijn op zoek naar JOU!

SpelenderGrijs is doorlopend op zoek naar talenten die zich willen inzetten voor de oudere medemens. Of je nu gitaar kunt spelen, heel goed kunt zingen, alles kunt vertellen over verre oorden of ouderen op een ander vlak heel blij kunt maken… Zolang jij je maar heel graag inzet om ouderen een leuke dag te bezorgen. SpelenderGrijs zoekt studenten en scholieren die goed zijn in wat ze doen en graag met de doelgroep omgaan. Dat is het belangrijkste!

Naast de leuke ervaring en karmapunten krijg je er ook nog een mooie vergoeding voor!
Klik hier op de link voor meer informatie en meld je aan!


Vacatures op Hulpen.nl

Ben je op zoek naar een bijbaan, en vind je het fijn om tegelijkertijd andere mensen te helpen? Je kunt dan gemakkelijk werk vinden op Hulpen.nl!

 

Op Hulpen.nl brengen wij hulpen en huishoudens die een hulp zoeken met elkaar in contact. Je kunt bij ons bijvoorbeeld werk vinden als bijlesdocent, oppas, huishoudelijke hulp of tuinman. Ben je een muziekwonder dan kun je als muziekdocent aan de slag, en voor mensen met een rijbewijs hebben wij chauffeur vacatures beschikbaar. Ben je handig of heb je ICT kennis, dan kun je jezelf aanbieden als klusser of computerhulp.

 

Het plaatsen van een oproep is geheel gratis. Verdere afspraken maak je in overleg met de hulpvragers zelf.  Interesse? Bekijk dan eens onze website en meld je aan als hulp!


Leuke bijbaan voor Psychologie studenten

Psychologie en pedagogiek studenten uit Utrecht en Amsterdam opgelet! Ga nu aan de slag bij Phylo als begeleider of gespecialiseerde oppasser!

klik hier voor meer info!


Bijbaan Webcare Medewerker

bijbaan-webcaremdw-utrechtBen je social media minded en op zoek naar een tijdelijke flexibele (bij)baan? Ga dan via SUSA studenten uitzendbureau aan de slag als Webcare Medewerker bij een grote zorgverzekeraar in Utrecht en verdien €11,49 per uur! Meer weten? https://goo.gl/gPXWTY


Flexwerk bij WisMon

Bij WisMon is een ondersteunend onderwijsinstituut voor bèta vakken. Met negen jaar ervaring en enthousiasme hebben ze geleerd dat exacte vakken, met de juiste hulp, voor iedereen begrijpelijk én leuk kunnen worden. Die hulp bieden zij.

Van flyeren op open dagen, administratieve klussen, gegevens bij elkaar zoeken, telefonische enquêtes afnemen of boekenpakketten klaarzetten.Omdat de werkzaamheden zo gevarieerd zijn, zit er altijd wel iets tussen dat bij jou aansluit. Je hoeft hiervoor geen bèta te zijn, we zijn op zoek naar studenten met verschillende achtergronden.

Voor meer informatie bekijk de website.


Buddy Go Dutch

Get in touch, BuddyGoDutch!

BuddyGoDutch is een jonge non-profit organisatie in Utrecht die is opgericht door en voor studenten. Ons doel is om internationale studenten beter te laten integreren, en om Nederlandse studenten kennis te laten maken met studenten uit een andere cultuur. Om dit te bereiken koppelen we internationale studenten een op een aan een Utrechtse student gedurende een semester. Op deze manier leren de buddy’s de cultuur van de ander en elkaar goed kennen. BuddyGoDutch organiseert het hele jaar door activiteiten voor buddy’s. We hebben om de week een borrel, en organiseren elke maand een activiteit, zoals nacht kanoën of schaatsen! Wil je ons beter leren kennen, of lijkt het je leuk om buddy te worden? Kom een keer langs op een borrel (voor meer informatie over events kan je onze facebookpagina bekijken) of bezoek ons op www.buddygodutch.nl. De inschrijvingen voor het komende semester zijn nu geopend! Je kunt ons ook altijd mailen op info@buddygodutch.nl

Tot volgend semester!

BuddyGoDutch Board 2015-2016


Stageplaza

Het doel van een stage is voornamelijk om jou kennis te laten maken met het werken binnen een
organisatie. Waar ga je stage lopen? Blijf je in Nederland of kies je voor een stage in het buitenland?
Bij het zoeken van een stage moet je een CV opstellen, motivatiebrief schrijven en ga je op
sollicitatiegesprek.

Stage zoeken

Vergroot je kans op een stage door op tijd te beginnen met zoeken en solliciteer op meerdere
vacatures tegelijk. Een stage zoeken kan op verschillende manieren:

  • Bekende bedrijven waar je graag stage zou willen lopen kun je direct benaderen. Hou er rekening mee dat bekende bedrijven vaak veel sollicitaties binnenkrijgen.
  • Kijk op stagevacaturesites zoals Stageplaza.nl. Kijk hier voor een overzicht van Wetenschapstage of stages in Utrecht.
  • Tot slot kun je ook nog zoeken via sociale media. Bekijk bedrijfspagina’s op Facebook, LinkedIn of zoek op Twitter.

Bijbaan bij Triodos Bank (€10,89 p.u.)

Studenten gezocht voor een flexibele en goedbetaalde bijbaan bij Triodos Bank in Utrecht. In een studententeam ga je aan de slag als Klantenservice Medewerker, waarbij je klanten helpt met vragen over diverse bankzaken. Je bent dus goed op de hoogte wat er speelt in het bankwezen en je pikt dingen snel op.

Waarom deze bijbaan?

  • Werken bij een topbedrijf; goed voor je cv
  • Goed uurloon van €10,89 bruto per uur
  • Wekelijks uitbetaald krijgen
  • Flexibele werktijden; bepaal iedere week zelf je uren
  • Samenwerken met andere studenten

Interesse? Klik hier voor meer informatie.