NieuwSGS

NieuwSGS warm

Editie 3, Jaargang 2016-2017

De derde uitgave van de NieuwSGS staat weer helemaal klaar voor jou! In deze editie lees je alles wat te maken heeft met warm. Waar krijgen SGS'ers het nou warm van? Wat laat hun hartje sneller kloppen en wanneer wordt het ze té heet onder de voetjes? Lees hem nu door te klikken op onderstaande knop! 

NieuwSGS warm

 

NieuwSGS mooi

Editie 2, Jaargang 2016-2017

De tweede editie van ons leuke nieuwsblaadje staat in het teken van mooi! Wat vinden SGS'ers nou mooi? En wat is mooi nou eigenlijk? In deze editie worden al jouw brandende vragen beantwoord. Je kan hem hier lezen. Veel leesplezier! 

NieuwSGS Feest!

Editie 1, Jaargang 2016-2017

Het nieuwe jaar is weer begonnen en dat betekent feest! Het zwoegen voor MTS is weer eventjes achter de boeg en de volgende vakken gaan beginnen. De nieuwe NieuwSGS staat dan ook in het teken van de feestdagen en alles wat feest is. voorkant-feestKlik hier om de NieuwSGS te bekijken.

NieuwSGS Lentekriebels

Editie 3, Jaargang 2015-2016

Het is alweer bijna het eind van het jaar, de zomervakantie komt langzaamaan dichterbij. Waarbij Koningsdag kouder was dan de laatste kerst, was Bevrijdingsdag zo warm dat heel Utrecht in de rij stond voor het festival in Park Transwijk. Maar niet alleen door de warmte zien we dat de lente er is. Iedereen zit in de stress voor zijn laatste tentamens voor de verdiende vrijheid. Sommige eerstejaars strijden vurig om hun BSA nog binnen te krijgen, terwijl de ouderejaars van SGS zitten alleen nog maar op de kamer om te huilen over hun scriptie en ondertussen is het nieuwe KB alweer bekend! Wij zijn dolenthousiast dat deze zes supertoffe mensen zich volgend studiejaar keihard gaan inzetten om SGS nóg awesomer te maken dan deze nu al is! Ook betekent de lente de allerlaatste NieuwSGS van dit jaar. Klik hier om de NieuwSGS te bekijken.