Bestuursjaar?

 

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Heb jij interesse in een bestuursjaar bij de faculteitsvereniging SGS? Tijdens een bestuursjaar leer je verschillende vaardigheden zoals binnen een team werken, beleidsmatig te werk gaan, commissies coördineren en nog veel meer! Het is onwijs leuk om met vijf anderen de enige echte faculteitsvereniging draaiende te houden. Daarnaast staat het goed op je CV en onderscheid je je hiermee van andere sociale wetenschappen studenten.

Ben je geïnteresseerd of wil je gewoon wat meer informatie over een bestuursjaar bij SGS? Kijk dan snel hier in het bestuursinformatieboekje!
Mocht je verder nog vragen hebben kun je altijd langskomen op de SGS kamer (Langeveld E 1.46) of een mailtje sturen naar bestuur@sgsutrecht.nl!