Bestuursjaar?

23 April is het zover: het 33ste bestuur staat deze avond klaar om jullie alles te vertellen over wat een bestuursjaar inhoudt! We zullen jullie algemene informatie geven over de loop van een bestuursjaar bij dé faculteitsvereniging SGS, maar ook de verschillende functies binnen het bestuur voor jullie uitlichten. Ook kan je alle vragen stellen die je hebt. Plus: Er is gratis eten van te voren! Heb je dus altijd al bestuursambities gehad of ben je nieuwsgierig naar wat wij allemaal achter de schermen doen? Kom dan naar de bestuursinfo avond op 23 april! klik hier voor het Facebook evenement!

17:00 Gratis eten!
17:30 Algemene Presentatie
18:00 Meekijken bij een BestuursVergadering

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Heb jij interesse in een bestuursjaar bij de faculteitsvereniging SGS? Tijdens een bestuursjaar leer je verschillende vaardigheden zoals binnen een team werken, beleidsmatig te werk gaan, commissies coördineren en nog veel meer! Het is onwijs leuk om met vijf anderen de enige echte faculteitsvereniging draaiende te houden. Daarnaast staat het goed op je CV en onderscheid je je hiermee van andere sociale wetenschappen studenten.

Ben je geïnteresseerd of wil je gewoon wat meer informatie over een bestuursjaar bij SGS? Kijk dan snel hier in het bestuursinformatieboekje!
Mocht je verder nog vragen hebben kun je altijd langskomen op de SGS kamer (Langeveld E 1.46)

of een mailtje sturen naar bestuur@sgsutrecht.nl!
Solliciteren kan vanaf 6 april t/m 4 mei!