Uitwisseling

de-reiskoffer

Tijdens de eerste onderwijsvrije week (28-1 t/m 5-2) zal de uitwisseling plaatsvinden. De bestemming is nog niet bekend maar houdt de Facebook goed in de gaten voor meer informatie.

 

Tijd  tot de uitwisseling

{"animation":"smooth","circlewidth":"0.09","backgroundwidth":"0.7","backgroundcolor":"#443f3f","is_days":"1","daysbackgroundcolor":"#ff339a","is_hours":"1","hoursbackgroundcolor":"#fefe00","is_minutes":"1","minutesbackgroundcolor":"#ff339a","is_seconds":"1","secondsbackgroundcolor":"#fefe00","days_text":"","hours_text":"","minutes_text":"","seconds_text":""}

 

Sponsorkliks

donker_200_200Wil jij online iets kopen? Doe dit dan bij sponsorkliks.nl en steun SGS! Met dit geld kunnen wij voor jullie nóg leukere activiteiten neerzetten én het kost jou helemaal niks! Er is een breed aanbod aan webwinkels, zoals thuisbezorgd en bol.com. Klik hier om naar de website te gaan. 

Evenementen

Bubble2De eerste evenementen van het jaar staan nu online! Ben je benieuwd naar de datum voor het wisselfeest of de locatie van de matchingsavond van de buddy's? Deze informatie en meer vind je hier.

Vacaturepagina

VacaturebankZoek je een baantje of een stage voor naast je studie? Kijk dan op onze vacaturepagina.